piece by piece.


Idag har jag jobbat heeela dagen. Sen åkte jag till huset å städade toaletten och ryckte i några golvplankor...   det börjar bli stressigt nu. På måndag ska vi ha flyttat härifrån och städat lägenheten.... but the house is not ready lixom. Vi får flytta in i en byggarbetsplats och ha typ alla våra saker kvar i kartonger så länge...  

Tv- och matrum är snart klara i allafall. Vi har kört dit nästan alla möbler. Å min KÄRA nya monstersoffa står där å är allmänt underbar. I hallen uppe har vi rivit ut golv, lagt golvspån (golvspån är som klickgolv för jättar), och så har vi nästan lagt klart klickgolvet uppepå det.

Köket är kaos. Allt är utrivet, utom alla jävla lager av golv som ska bort. Vi har köpt ett köksskåp till diskhon + diskho och blandare. Kanske shoppar vi kyl/frys den här månaden oxå... vi får se...  Hej. 



Ikea klick.


Jävla hörn...

Tapet på plats.

Det var en gång en dörr...


Grovtapetserat och klart. Nu ska det finjusteras i kanter och skarvar.
Element ska målas och golv ska läggas. 
Golvet började läggas idag...
Hejdå trägolv.
Hej Klick.


Skrap

Idag har jag druckit ekologiskt kaffe och skrapat och skrapat och skrapat färg.


Det viktigaste man ska tänka på när man skrapar färg är att ha ett par
snygga glasögon. Annars får man färgflak i ögonen. Färgflaken hamnar nämligen överallt. 
Överallt. Över. Allt. På den här bilden ser ni att jag ser drogad ut. Det är jag inte. Hjärnan är full med slipdamm. Det kunde jag sluppit om jag hittat mitt munskydd. Munskydd är bra. Hjälper även mot svininfluensa. Men man måste ha bra andedräkt när man använder det. 


Sitter och tänker på kök...



The golv and the monkey


Tanken var att vi skulle slipa bort dom gamla tapeterna som satt fast med slipmaskin. Det tog hundra år. Då kom jag på att man blöter ju tapeterna med en svamp och skrapar sen bort med en spackelspade. Hur lätt som helst. Goosh...

Bilbo och apan brukar leka när dom vuxna jobbar och sliter.

Trägolv.

Jag var till huset ikväll efter jobbet. Nippe hade rivit ut golvet i vardagsrummet så man såg hela trägolvet under.. å det va fan inte så dumt. Kanske man ska slipa det och se hur det blir...  tomorrow. Synd bara om vi har köpt en jävla massa golv i onödan....  men det kan ju iåfs läggas på övervåningen..  

Den spännande fortsättningen följer, imorgon...    godnatt.



RSS 2.0